Ervaringen van patienten
(omwille van de privacy zijn de namen weggelaten)

 

Shiatsu is voor mij: een uur voor mezelf, waarbij ik me heerlijk kan ontspannen; een moment van ontspanning en ook wel bezinning, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik heb tijdens de behandelingen bij Harris veel over mijn lichaam geleerd. Ook heb ik nog steeds veel profijt van de tips die ik kreeg over voeding en ademhaling. Op aanraden van een vriendin ben ik met Shiatsu begonnen omdat ik slecht kon slapen en veel hoofdpijn had. Deze werden veroorzaakt door veel stress, vanuit mijn werk. De laatste maanden slaap ik goed en mijn hoofdpijn is bijna weg. De stress op mijn werk kan ik beter aan. Ik weet dat ik er nog niet ben maar er is veel vooruitgang geboekt.

 

Über mehrere Jahre wurden meine andauernden Rückenschmerzen (damit verbunden auch häufige Kopfschmerzen) durch muskelentspannende Spritzen, Tabletten und häufiges einrenken der Wirbel behandelt. Die schmerzlinderende Wirkung dieser Behandlungen war allerdings meistens nur von kurzer Dauer. Die Beschwerden weiteten sich immer weiter aus. Sie führten dazu, das ich vom Rücken über die Oberschenkel bis in die Knie Dauerschmerzen halte. Beim sitzen musste ich meine Beine immer hochlegen, da die Schmerzen sonst kaum erträglich waren.
Vor einiger Zeit begann Herr Sleegers mit der Shiatsu-Behandlung. Die Schmerzfreien Zeitabstände wurden immer größer.
Durch die Guasha-Behandlungen sind die Schmerzen und Beschwerden im Unterrücken und in den Beiner vollständig verschwunden (was ich nicht für möglich gehalten hätte !!!). Dadurch habe ich ein großes Maß an Lebensqualität zurück erhalten !! Vielen Dank !!

Ich möchte auf eine regelmäßige Behandlung durch Shiatsu oder Guasha nicht mehr verzichten, da hierdurch anfängliche Beschwerden direkt erfolgreich bekämpft werden.
Für alles einer herzlichen Dank an Harris Sleegers.

 


Guasha-therapie is voor mij echt succesvol. Ik heb heel wat afgezien ivm bindweefsel-reuma,. Maar op dit moment merk ik er niet zo veel meer van. Het zuivert je lichaam en je gaat je beter en fitter voelen. Mijn hoofd is ook weer helder. Het is bijna niet te geloven. Ook mijn immmunsysteem is heel wat verbeterd. Heerlijk hoor !!

 


"Ik heb zover ik weet altijd last gehad van hoofdpijn. Maar de laatste 2½ jaar was het elke dag raak, en als de temperaturen boven de 20 graden uit kwamen, dan lag ik "totalloss" op bed. Na van alles geprobeerd te hebben, en van de dokter te horen had gekregen dat ik er maar moest leren leven, hoorde ik van Guasha. Hier stondik in het begin nogal sceptisch tegenover. Maar je gaat alles proberen om van de hoofdpijn af te komen. De eerste behandeling was al een succes. Sindsdien ben ik al ruim twee maanden hoofdpijnvrij. Had ik dit maar eerder geweten !!"

 

Ik ben heel blij dat in Horst zoiets van start mag gaan, heb nu twee keer een behandeling gehad. Shiatsu & Guasha, ’t bevalt me heel goed. Ik merk dat ik me sindsdien toch meer kan ontspannen en weer wat normaler kan slapen. Super !!

 

Op aanraden van een vriend van mij, ben ik begonnen aan Guasha-behandelingen. De reden daarvoor was dat ik nekklachten had. In zo erge mate dat ik van de fiets af moest stappen om, om te kunnen kijken of er verkeer aan kwam. Vanaf de eerste behandeling werden de nekklachten steeds minder en na vijf behandelingen zijn ze helemaal verdwenen.